Vi søker terapeuter

Kroppskontroll ser etter unge og fremoverlente behandlere

Ansatt 01

Kroppskontroll er et helsehus med forankring i Oslo og i Drøbak som tilbyr behandling av muskel og skjelettplager. Vår visjon er å tilby riktig behandling – rimelig og tilgjengelig for alle som trenger et godt helsetilbud. Vi har ambisjoner om vekst og ønsker å skape en trygg arbeidsplass. Kroppskontroll har sin kjerneekspertise i osteopati og fysioterapi ved våre klinikker. Tverrfaglig behandling, lange åpningstider og konkurransedyktige priser gjør Kroppskontroll til en attraktiv leverandør av muskel- og leddbehandling.

Kroppskontroll er i sterk vekst og søker dyktige fysioterapeuter, osteopater og kiropraktorer

For øyeblikket er vi på jakt etter behandlere som kjenner seg igjen i et eller flere av punktene under:

  1. Gjerne nyutdannet eller med et par års erfaring
  2. Frampå og fleksibel
  3. Et ønske om å bygge opp Kroppskontroll sammen med oss, samt egen pasientportefølje
  4. Er ambisiøs og har “gründergenet” på plass
  5. Ønsker å jobbe minst 3 dager i uken


Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med et ungt snittsalder av behandlerne og andre tilkoblet Kroppskontroll, et godt støtteapparat og et selskap som spiller hverandre gode. Kroppskontroll er opptatt av både våre pasienter og alle våre folk som er med på laget. Det er store muligheter for å påvirke hverdagen og være med å forme selskapet fremover, samt å få mer ansvar underveis.

Send en søknad og din CV til oss om du er interessert i å bli bedre kjent. Om du har spørsmål kan du sende oss en e-post til: post@kroppskontroll.no