Behandlere

Les om våre dyktigere behandlere

IMG 6570

Jostein Løtveit
Osteopat
Klinikk: Bjørvika og Drøbak

Jostein har en 4-årig osteopati utdannelse inkl. videreutdanning fra Høyskolen Kristiania.

Jostein interesserer seg for kroniske og langvarig smerter. Han bruker alt fra skånsomme indirekte osteopati teknikker til mer direkte teknikker ved behov. Han kan også "knekke" ved behov. Interesserer seg for nakke, rygg, skulder og håndleddsmerter. Samt uspesifikke fordøyelsesplager. I tillegg har Jostein lang erfaring med behandling av gravide, post graviditet og små barn.

Jostein@kroppskontroll.no
Tlf. 993 19 286

Book time

Gul Plakat Gym Treningsstudio 5

Charlotte Weirum
Kiropraktor

Har en mastergrad i Kiropraktikk fra Frankrike. Snakker flytende fransk. Jobber med alle mulige problemstillinger med stivhet i ledd og muskelknuter. Har et stort reportoar av manipulasjonsteknikker i flere kroppsdeler. Har i tillegg til vanlig kiropraktor kompetanse - spesialisert seg i kvinnehelse.

Driver også med kraniell behandling.

Tlf. 412 63 234

KK MAG 7516

Sanpreet Singh
Osteopat
Klinikk: Bjørvika og Drøbak

Singh har en 4-årig osteopati utdannelse inkl. videreutdanning fra Høyskolen Kristiania.

Singh arbeider med alt fra kroniske langvarige smerter til mer akutte smerter. Har spesialisert seg i hodepine og korsryggsmerter, samt interesserer seg for fot/ankel, kne og bekkensmerter.

I tillegg har Singh god erfaring med tennisalbue, håndleddsmerter samt mer psykiske plager relatert til angst, depresjon og brystssmerter.

Tlf. 95470934
E-post: singh@kroppskontroll.no

IMG 6571


Hans W. Bolander

Kiropraktor
Klinikk: Bjørvika og Skøyen

Hans jobber på Bjørvika og Skøyen. Han har en utdannelse i Msc in Chiropractic, fra University of South Wales. Som kiropraktor har han muligheten til å henvise til CT, MR eller røntgen. Hans kan også skrive ut sykemeldinger opp til 12 uker ved behov.

Hans arbeider med massasjeteknikker og triggerpunkt behandling. Han driver også med manipulasjon av ledd ("knekking"). Hos Hans kan du blant annet få hjelp med smerter i nakke, skuldre, rygg, fot, m.m.

E-post: hans@kroppskontroll.no
Tlf. 452 37 404

IMG 6568

Rene Nahas
Fysioterapeut
Klinikk: Skøyen og Bjørvika
Han har en bachelor i fysioterapi i retning mesendieck.

René har lang erfarng innenfor rehabilitering. I tillegg utfører han nålebehandling, triggerpunkt- og massasjebehandling.

René kan hjelpe deg med plager i blant annet nakke, rygg, kne, håndledd og ankel. På behandling hos René er kontinuitet en viktig faktor for best mulig resultat.

E-post: rene@kroppskontroll.no
Tlf. 470 70 302

DSC5848

Atle Molina
Osteopat og personlig trener
Klinikk: Bjørvika og Drøbak

Han har en bachelor i osteopati fra Høyskolen Kristiania, i tillegg til en videreutdanning innen osteopati. Atle er også utdannet personlig trener.

Atle sine innteresseområder er blant annet svimmelhet og utredning av dette. Han jobber også med opptrening og triggerpunkt behandling.

Hos han kan du få hjelp med smerter i nakke, rygg og bryst. Han utfører også kjeve diagnostisering og behandling. Som behandler har han også erfaring med idrettskader, og kne-, fot- og hoftesmerter.


Tlf. 988 18 915

IMG 6573

Christian B. Skage
Osteopat MNOF
Klinikk: Bjørvika og Drøbak

Han har en bachelor i Osteopati fra Høyskolen Kristiania, i tillegg til en videreutdanning innenfor osteopati.

Christian sine interesserer seg for kroniske plager i blant annet nakke, skulder og korsryggsmerter. Han har også god kompetanse innenfor bekken- og lårsmarter. Christian hjelper også sine pasienter med stressmestring, i form av pusteteknikker.

Som osteopat kan han manipulere ("knekke") ved behov. Han kan også hjelpe deg med idrettskader og andre plager i f.eks. fot og kne.

Tlf. 954 76 833

IMG 6572

Michael B. Mortensen
Osteopat MNOF
Klinikk: Bjørvika og Drøbak

Michael har en bachelor osteopati, samt en videreutdanning innenfor osteopati fra Høyskolen Kristiania. Han har også gjennomført massasjekurs.

Michael har god kompetanse innenfor kroniske smerter i nakke, rygg, albue, hånd og korsrygg. Han jobber også mye med plager i bekken, lår og armer.

På behandling hos Michael vil han løsne stramme muskler i form av massasje eller triggerpunkt behandling. Michael kan også manipulere ("knekke") ved behov.

Tlf. 404 82 804

Image from i OS 2

Tobias Tehrani
Personlig trener

Tobias jobber i Kroppskontroll Personlig trening i Drøbak. Han har en utdannelse i AFPT Personlig trener.

Som personlig trener kan Tobias hjelpe deg med rehabilitering, gravidtrening, livsstilsendring eller rett og slett bare hjelpe deg med treningsmotivasjonen.

Tobias er opptatt av at du skal finne treningsglede, ha et sunt kosthold og føle deg vel med deg selv. Han kan også hjelpe til med vektnedgang om ønskelig.

Tlf. 993 30 036

Minimalistic Floral Logo 1

Simon Fossum
Fysioterapeut

Jobber på Skøyen. Simon har en 3-årig bachelor utdannelse fra Oslomet - storbyuniversitet etterfulgt av turnustjeneste i sykehus og kommunen.

Simon har erfaring med behandling av akutte og langvarige rygg- og nakkesmerter med kompetanse fra spesialisthelsetjenesten.
I tillegg interesserer Simon seg for skulderplager, fot-/ankelplager, fibromyalgi og nevrologiske tilstander.

Tlf. 958 91 395

Minimalistic Floral Logo

Masih Ahmed Barekzai
Osteopat

Jobber i Skøyen og Barcode. Masih har en 4-årig osteopati utdannelse inkl. videreutdanning fra Høgskolen Kristiania.

Masih arbeider med langvarige muskel- og skjelettplager, i tillegg til akutte smerter som hodepine, migrene, korsryggsmerter.

Tlf: 906 56 680

Kroppskontroll helt enkelt. Akutt og forebyggende helsetiltak gjennom hele livet.

Book time her